Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Data 2009
Includi: tutti i seguenti filtri
× Paese Albania
× Livello Monografie

Trovati 10 documenti.

Mostra parametri
Poku çamarroku
0 0
Materiale linguistico moderno

Bubani, Loredan

Poku çamarroku / Loredan Bubani

Tirana : Botimet ideart, [2015?]

Veze Jeshile dhe Sallam
0 0
Materiale linguistico moderno

Seuss <Dr.> - Seuss <Dr.>

Veze Jeshile dhe Sallam / nga Dr. Seuss ; perktheu: Sokol Mici

Tiranë : Botart, 2015

Dinake me Corape
0 0
Materiale linguistico moderno

Seuss <Dr.>

Dinake me Corape / nga Dr. Seuss ; perktheu Sokol Mici

Tiranë : Botart, 2015

Macoku me kapele doku
0 0
Materiale linguistico moderno

Seuss <Dr.> - Seuss <Dr.>

Macoku me kapele doku / nga Dr. Seuss ; perktheu: Sokol Mici

Tiranë : Botart, 2015

Kercim dhe Defrim
0 0
Materiale linguistico moderno

Seuss <Dr.>

Kercim dhe Defrim / nga Dr. Seuss ; perktheu: Sokol Mici

Tiranë : Botart, 2015

Nje peshk dy peshq peshk i kuq peshk blu
0 0
Materiale linguistico moderno

Seuss <Dr.>

Nje peshk dy peshq peshk i kuq peshk blu / nga Dr. Seuss ; perktheu: Sokol Mici

Tiranë : Botart, 2015

Kupa me kapak, kupa pa kapak
0 0
Materiale linguistico moderno

Goliku, Sazan

Kupa me kapak, kupa pa kapak : vjersha / Sazan Goliku

Tiranë : Erik, 2014

Traktori i Petrit
0 0
Materiale linguistico moderno

Beaumont, Émilie - Bélineau, Nathalie - Nesme, Alexis

Traktori i Petrit / ideoi: Nathalie Belineau ; ilustrimet: Alexis Nesme ; teksti: Emilie Beaumont

Tirane : Albas, 2013

Gjyshi, batsuni edhe zogu
0 0
Materiale linguistico moderno

Bushati, Xhahid H.

Gjyshi, batsuni edhe zogu : poemë për fëmijë / Xhahid H. Bushati ; ilustrimet Ledia Kostandini

Tiranë : Botimet Toena, 2010

16 Përralla Klasike
0 0
Materiale linguistico moderno

16 Përralla Klasike / ilustroi: Carlos Busquets ; përktheu: Virgjil Muci ; redaktoi: Maklena Cabej

[Tirane] : Aeditions, [20..?]